Zoeken naar wil rijk

Uw zoekactie voor wil rijk leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Vince 41 jaar Antwerpen - Zoersel
Geil zaadspuitfestijn vanmiddag
Kikt mevrouw op grote stijve pikken die warme zaadstralen spuiten waar ze maar wil? Nodig mij uit, ik heb een exhibitionistisch kantje en show mijn lul graag. Ik ben zeer potent en kan meermaals op korte tijd spuiten. Paal 19,5/5,5cm Als mens ben ik niet extreem, gewoon vriendelijk en correct. Tot snel!  

Geil zaadspuitfestijn vanmiddag
Yoni 49 jaar West-Vlaanderen - De Haan
Voor deze avond 10/05
Deze avond wil ik wel eens een (bi) koppel verwennen in sauna Aquabella, de Haan. Welk koppel gaat ook? Graag verwen ik jullie eerst op de massagetafel om daarna naar een hoogtepunt te komen op ge gyne stoel. Zelf ben ik een vlotte, nette, niet roker, intiem geschoren, bi mag maar moet niet, respect vol en discreet, hygiënisch. Welk koppel heeft zin in een avondje fun? Bij reactie graag tel nummer zodat er vlot kan worden afgesproken. Andere voorstellen zijn ook welkom.  

Voor deze avond 10/05
gisteren
Andy 65 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Samen
Ik ben 60er en zoek een koppel om samen met de man zijn vrouw een facial te geven...we rukken ons samen af en spuiten op haar gezicht.Meer hoeft niet.Welke man wil dit samen met mij doen?  
Norman 46 jaar Antwerpen - Geel
Geile date
Geile date Hoi ik ben ervaring over trio dp en kijken man Interesse 0: 4:9:8::69:67:13 Welk koppel of single dame wil voor haar man eens gebeft en geneukt worden . Trio is zeker mogelijk. Leeftijd is niet van belang er is veel bespreekbaar. massage kan ik zeker geven .geen mannen alleen aub.0498696713  

Geile date
Derk en Peter 58 jaar Noord-Brabant - Bergeijk
Motorrijder en vriend zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
Ik ben Derk, slank, lang 180 cm, 58 jaar oud en zie er nog steeds goed uit. Ik kom uit Bergeijk Nederland. Ik ben groot en dik geschapen(21x5,5 cm), erg hygiënisch, geen soa en zeker vrouwvriendelijk. Ik heb een eigen praktijk en kan ook veel overdag verplaatsen. Als je wil kan ik ook een vriend Peter mee nemen. Mss moet je het een keer met mij/ons proberen en ik beloof dat je er geen spijt van zult hebben. Geen reacties van mannen alleen, fakers en fotojagers.  

Motorrijder en vriend zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
Rik 54 jaar Antwerpen - Geel
Vrijdag namiddag langskomen bij hetero koppel
Ik wil vrijdag namiddag langskomen bij koppel op de route Olen Tessenderlo of directe omgeving. Verras je vriendin vrouw met extra pik/zaad. Zin, mail me dan met foto. Discretie verzekerd.  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
De teugels even loslaten...
Ben je ook op zoek naar die pure intense lust en passie? De teasing enorm intens samen te beleven, waarbij je de teugels even kan loslaten en u volledig laat verwennen tot in de puntjes door deze sportieve en goedlachse man? Samen elk stukje van uw lichaam al strelend en rustig ontdekken.. zo wil ik u even van de wereld krijgen, puur verlangend naar meer.. om uzelf vervolgens volledig over te geven aan mijn opbouwend kantje die graag zacht en stevig afwisselt.. maar evengoed houdt van een intense kus.. respect en discretie is geboden uiteraard.  

De teugels even loslaten...
pat 59 jaar Vlaams-Brabant - Scherpenheuvel-Zichem 0474460443
volslanke 60 jarige single man
zoekt koppel voor trio en sex waar veel kan niets moet over alles kan gepraat worden wie vervult men bucket list zoek je extra man of zoek je een huisvriend voor regelmatig jong oud dik dun maakt niet uit als het maar gezellig is met drie of koppels die alleen voor de dame iemand zoeken doeners en daters laat wat horen en wie weet vinden we samen een oplossing voor het hebben van een heerlijke tijd ook jongere die eens een oudere bij hun sex wil betrekken mvg pat  

volslanke 60 jarige single man
ikdoenikskenie 71 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ikdoenikskenie
Wil 'm er graag live en diep in zien gaan. Verder liefst niks. Ben nette vrijgezel en houdt afstand.  
Tom 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek mondje voor m'n XL pik te zuigen
Hey, ik zoek een vrouw die m'n lekkere pik wil zuigen terwijl haar man erop toekijkt of haar kutje neukt terwijl ik gezogen word. Interesse, of een ander scenario in gedachten? Geen single mannen aub. groet, Tom  

Zoek mondje voor m'n XL pik te zuigen
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10